Audi inkoop 2017-07-10T10:46:09+00:00

Audi inkoop? Dan bent u bij Auto Inkoop Groep aan het juiste adres!

U kunt zonder problemen uw Audi inkoop laten regelen door ons en vervolgens direct contant geld ontvangen. Wij doen altijd een marktconform bod wanneer u uw Audi verkopen wilt. Wat moet u doen? U vult simpelweg de gegevens van uw Audi in aan de rechter zijde van deze pagina.

Snel uw Audi verkopen via Auto Inkoop Groep?

Audi inkoopOnze medewerkers nemen u graag al het verkoop werk van uw Audi uit handen. Bel ons op 085-7600130 of meld uw Audi online aan.
Indien u de auto online heeft aangemeld zal een medewerker zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.
In beide gevallen zullen wij zo goed en doortastend mogelijk uw verkoop wensen en de staat van uw Audi in kaart brengen. Vervolgens gaat de medewerker direct aan de slag voor u bij één van de aangesloten partners om een bod op uw Audi te krijgen.

Wij bespreken met het inkoopbedrijf uw gegevens waarop u telefonisch een bod op uw Audi van ons krijgt. Dit is gratis en vrijblijvend. Gaat u met het bod akkoord, dan zal de inkoper een afspraak met u maken om de auto op locatie te bekijken en te verifiëren of de opgegeven informatie overeenkomt met de werkelijkheid.

De auto kan dan direct contant worden afgerekend, en u krijgt ook direct een RDW vrijwaring bewijs ter plaatse.
Zo simpel en makkelijk kan het online verkopen van uw Audi gaan.

Audi inkoop regelen via de chat functie

Deze functie is erg laagdrempelig, en wordt de laatste 4 jaar steeds vaker gebruikt door onze potentiële klanten.
Om het chatgesprek net zo vlot te laten verlopen als een telefoongesprek verzoeken we u er rekening mee te houden dat we informatie nodig hebben over de auto. Wij zullen altijd eerst om het kenteken vragen, en de woonplaats waar de auto staat. Mocht u het kenteken niet bij de hand hebben, dan is het vermelden van type en bouwjaar ook afdoende voor ons.

Of u de Audi nu telefonisch, online of via de chat aanmeldt, wij  zien uw aanmelding met veel enthousiasme tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Het Audi inkoop team

Landelijke Audi inkoop

Uw Naam:

Mobiel nummer:
Woonplaats:
Merk auto:

Type auto:

Bouwjaar:

Kenteken: