Makkelijk en snel uw Defecte auto verkopen? Dan bent u bij Auto Inkoop Groep, aan het juiste adres!

Defecte auto verkopen en benieuwd wat uw huidige Defecte auto waard is? Wilt u snel van uw Defecte auto af en zoekt u dus naar de beste manier om dit binnen 1 dag te regelen? Welk model, merk of in welke staat uw Defecte auto zich ook bevindt, Auto inkoop Groep zoekt voor u een geïnteresseerde koper. Sinds 2012 zijn er ruim 15.000 auto’s via ons verkocht. Wij gaan graag ook voor U vol enthousiasme aan de slag.

Snel je Defecte auto verkopen via Auto Inkoop Groep?

Defecte auto verkopenOnze medewerkers nemen u namelijk graag al het verkoop werk uit handen.
Bel ons op 085-7600130 of meld uw Defecte auto online aan. Indien u de Defecte auto online heeft aangemeld zal een medewerker vervolgens zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. In beide gevallen zullen wij zo goed en doortastend mogelijk uw verkoop wensen en de staat van uw auto in kaart brengen. Vervolgens gaat de medewerker direct aan de slag voor u bij één van de aangesloten partners om een bod op uw auto te krijgen.

Wij bespreken met het inkoopbedrijf uw gegevens waarop u telefonisch een bod op uw auto van ons krijgt. Dit is gratis en vrijblijvend. Gaat u  vervolgens  akkoord met het bod, dan zal de inkoper een afspraak met u maken om de Defecte auto op locatie te bekijken en te verifiëren of de opgegeven informatie overeenkomt met de werkelijkheid.

De Defecte auto kan dan dus direct contant worden afgerekend, en u krijgt ook direct een RDW vrijwaring bewijs ter plaatse.
Zo simpel en makkelijk kan het online verkopen van uw Defecte auto dus gaan.

Veilig en vertrouwd je Defecte auto online verkopen

Meld uw Defecte auto vrijblijvend online aan hier rechts op deze pagina. Onze professionele medewerkers bellen u zo spoedig mogelijk op voor de aanvullende informatie en eventueel foto’s van de auto. Alle bij ons aangesloten Auto inkoop bedrijven zijn RDW erkend en zijn daardoor in staat om uw auto te plekke online te vrijwaren. Daarnaast worden zij allen grondig door ons gescreend, zodat jij zeker weet dat je zaken doet met een vertrouwde partij. Nog nooit was het zo makkelijk, veilig en vertrouwd om je auto online te verkopen.

Auto aanmelden door middel van de chat functie

Deze functie is erg laagdrempelig, en wordt de laatste 4 jaar steeds vaker gebruikt door onze potentiële klanten.
Om het chatgesprek net zo vlot te laten verlopen als een telefoongesprek. Verzoeken we u er rekening mee te houden dat we informatie nodig hebben over de auto. Vervolgens zullen wij altijd eerst om het kenteken vragen, en de woonplaats waar de Defecte auto staat. Mocht u het kenteken niet bij de hand hebben, dan is het vermelden van merk, type en bouwjaar ook afdoende voor ons.