Uw Fiat verkopen ? Dan bent u bij Auto Inkoop Groep, aan het juiste adres!

U kunt zonder problemen uw Fiat verkopen en vervolgens direct contant geld ontvangen. Wij doen altijd een marktconform bod wanneer u uw Fiat verkopen wilt. Wat moet u doen? U vult simpelweg de gegevens van uw Fiat in aan de rechter zijde van deze pagina

Snel uw Fiat verkopen via Auto Inkoop Groep?

Fiat verkopenOnze medewerkers nemen u graag al het verkoop werk van uw Fiat uit handen. Bel ons op 085-7600130 of meld uw Fiat online aan. Indien u de auto online heeft aangemeld zal een medewerker zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.
In beide gevallen zullen wij zo goed en doortastend mogelijk uw verkoop wensen en de staat van uw Fiat in kaart brengen. Vervolgens gaat de medewerker direct aan de slag voor u bij één van de aangesloten partners om een bod op uw Fiat te krijgen.

Wij bespreken met het inkoopbedrijf uw gegevens waarop u telefonisch een bod op uw Fiat van ons krijgt. Dit is gratis en vrijblijvend. Gaat u met het bod akkoord, dan zal de inkoper een afspraak met u maken om de auto op locatie te bekijken en te verifiëren of de opgegeven informatie overeenkomt met de werkelijkheid.

De auto kan dan direct contant worden afgerekend, en u krijgt ook direct een RDW vrijwaring bewijs ter plaatse.
Zo simpel en makkelijk kan het online verkopen van uw Fiat gaan.

Fiat aanmelden via de chat functie

Deze functie is erg laagdrempelig, en wordt de laatste 4 jaar steeds vaker gebruikt door onze potentiële klanten.
Om het chatgesprek net zo vlot te laten verlopen als een telefoongesprek? verzoeken we u er rekening mee te houden dat we informatie nodig hebben over de auto. Wij zullen altijd eerst om het kenteken vragen, en de woonplaats waar de auto staat. Mocht u het kenteken niet bij de hand hebben, dan is het vermelden van type en bouwjaar ook afdoende voor ons.

Of u de Fiat nu telefonisch, online of via de chat aanmeldt, wij  zien uw aanmelding met veel enthousiasme tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Het Autoinkoopgroep team

Landelijke Fiat inkoop

Uw Naam:

Mobiel nummer:
Woonplaats:
Merk auto:

Type auto:

Bouwjaar:

Kenteken: