Werkwijze Auto Inkoop Groep

Auto Inkoop Groep is een online verkoopplatform voor auto’s. Wij bieden u de snelste en meest makkelijke manier om uw auto te verkopen, en op te laten halen. Wij zijn sinds 2011 aktief in de Auto inkoop branche en we hebben sindsdien 15 aangesloten autoinkoop bedrijven, en hebben sindsdien al meer dan 15.000 Auto’s opgehaald.
Dus komt u auto niet meer door de keuring, of wilt u geen geld meer uitgeven aan eventuele reparaties? Laat ons dan een bod doen op u auto.

Hoe werkt Auto Inkoop Groep?

U meldt uw auto simpelweg aan bij Auto aanmelden. Wij bellen u op om de gegevens te controleren en eventueel aanvullende vragen te stellen over de toestand van uw auto. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om een goed bod op uw auto te verkrijgen.
Eenmaal akkoord maken we een afspraak voor het laten ophalen van de auto op een voor u passende dag en tijd.
Bellen met Auto Inkoop groep werk eigenlijk hetzelfde als online aanmelden, wij nemen dan telefonisch de gegevens van u auto op, eventueel wat foto’s en vervolgens gaan wij direct aan de slag om een goed bod op uw auto te verkrijgen.

Veilig en vertrouwd

De auto inkoop bedrijven waar Auto Inkoop Groep mee samenwerkt zijn aangesloten bij de vereiste instanties, wat een correcte administratieve afhandeling van de overeenkomst moet waarborgen, klik hier voor een beknopte uitleg wat deze certificeringen inhouden.

De auto wordt ter plekke gratis gevrijwaard, en u ontvangt direct contant het afgesproken bedrag van de inkoper.

Wij zijn natuurlijk ook u graag van dienst.
Met vriendelijke groet,

Het Auto Inkoop Team