Makkelijk en snel uw sloopauto verkopen? 

Sloopauto verkopen? dan bent u bij Auto Inkoop Groep aan het juiste adres. Eén telefoontje volstaat om een afspraak te maken. Uw sloopauto wordt op een door u gekozen dag en tijdstip opgehaald en u ontvangt direct een vrijwaringsbewijs bij de overdracht. Bovendien geven wij altijd een nette vergoeding voor uw auto.

U kunt uw sloopauto ook vrijblijvend online aanmelden. Al uw auto gegevens staan dan al in ons systeem.
Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken. Indien u eerst meer informatie wenst over het verkopen of op laten halen van Uw sloopauto, kunt u ons natuurlijk ook bellen.

Sloopauto verkopen? bel: 085-76 00 131 direct een inkoper aan de lijn.

U wilt uw sloopauto verkopen?

sloopauto verkopenEen sloopauto is een blok aan het been. U kunt er zelf niets meer mee en wilt er zo snel mogelijk van af. Maar u wilt er ook een eerlijke prijs voor, want een sloopauto is niet hetzelfde als volledig waardeloos.Sloopauto Iinkoop Groep doet u op grond van uw gegevens een fair bod en haalt de sloopauto gratis bij u op. Ter plekke wordt alles afgehandeld, zodat u bij het afhalen van de auto meteen uw geld en het RDW-vrijwaringsbewijs heeft. Meld vandaag dus nog uw sloopauto aan via het online aanmeld formulier of bel met onze inkoopafdeling.

Sloopauto verkopen met schade?

Of het nu gaat om een schade- of sloopauto, wij halen de auto geheel GRATIS op afspraak bij u op.
Is uw auto onherroepelijk beschadigd tijdens een ongeluk, is uw voertuig rijp voor de sloop, of zijn de kosten voor reparatie van kapotte onderdelen hoger dan de dagwaarde?

Het kan zijn dat het verkopen van uw sloopauto aan een autosloperij dan een goede alternatieve optie is. Bij de Auto Inkoop Groep bent u aan het juiste adres voor de inkoop van uw beschadigde voertuig. Wij bepalen aan de hand van diverse variabelen direct hoeveel u voor de sloopauto krijgt, en kunnen deze op elke gewenste plek in Nederland ophalen. Wij halen de auto dus kosteloos op en betalen uw het afgesproken bedrag contant uit en tevens vrijwaren wij de auto ter plekke online bij de RDW.

Wilt u weten hoeveel geld u verdient aan het verkopen van uw sloopauto? Sloopauto verkopen aan Auto Inkoop Groep? Neem contact op via ons online aanmeldformulier rechts op deze pagina of via 085 7600131, u krijgt dan direct een inkoper aan de lijn.